HOUTROT SANERING
Freshpaint is gespecialiseerd in houtrotsanering. Wij werken met producten van Repaircare, Na reparatie gaat uw kozijn of ander gevelelement gemiddeld weer 10 jaar mee.

Houtrot kan uw kozijn, deur of schuur helemaal opvreten. Langzaamaan verpulvert het hout. Als u dit niet verhelpt, verdwijnt langzaamaan het hele houtwerk. Eroverheen schilderen is geen oplossing. Het rotproces gaat namelijk gewoon door.

Wat is houtrot en houtrot sanering...


Houtrot ontstaat grotendeels door vocht welke in het hout trekt, of door schimmels en boktorren. Houtrotsanering is het vervangen van de slechte delen aan houten gevelelementen. Het grootste voordeel hiervan is dat het kostenbesparend werkt. U hoeft immers niet een nieuw kozijn te kopen, maar alleen een onderdorpel of een hoekverbinding. Tevens heeft dit een minimum aan overlast en blijft de binnenafwerking doorgaans onaangetast. De ontwikkeling op dit gebied neemt razendsnel toe. Veel particulieren, woningbouwverenigingen en gemeentes besluiten hiertoe, niet alleen voor de kosten, maar ook om de overlast te beperken. Freshpaint is gespecialiseerd in houtrotsanering. Wij werken met producten van o.a. Repaircare. Na reparatie gaat uw kozijn of ander gevelelement gemiddeld weer 10 jaar mee.


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek