M.O.P.

MOP: Meer jaren Onderhoud Plan

Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, zeker als het buitenschilderwerk betreft gaat het ook om een goede bescherming van het houtwerk. Zowel de verflaag als de ondergrond leven langer door tijdig onderhoud. Tijdig onderhoud is het voordelig in conditie houden van uw buitenschilderwerk.

Wellicht dat het daarom interessant voor u kan zijn, om het onderhoud van uw buitenschilderwerk onder te brengen in ons Meer jaren Onderhoud Plan (afgekort MOP). Al veel vaste relaties maken gebruik van ons MOP.

Hoe werkt het?

De meeste MOP overeenkomsten worden afgesloten na afloop van éénmalig buitenschilderwerk. Juist op dat moment is het zaak om tegen geringe kosten de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden, zodat gebreken en dus ook hoge onkosten voorkomen kunnen worden.

Periodiek (eens per 24 maanden) zal een visuele inspectie plaatsvinden door de deskundigen van Freshpaint Schildersbedrijf. Na de inspectie zal een rapportage van de geconstateerde punten aan u worden toegezonden. Tevens zal in deze rapportage een advies vermeld worden voor het betreffende jaar. Mocht het advies zijn om een gedeelte of de gehele woning te gaan schilderen, zal daar een aparte offerte voor aangeboden worden.

Voor wie?

Het grootste gedeelte van de MOP relaties zijn particulieren, maar ook Verenigingen van Eigenaren, zakelijke opdrachtgevers, stichtingen etc. maken gebruik van ons onderhouds plan.

Wat kost het?

U betaalt per inspectie € 60,00 inclusief 21% BTW. Na uitvoering van de geadviseerde werkzaamheden wordt het inspectiebedrag gecrediteerd. De inspectiekosten worden alleen vergoed indien de geadviseerde werkzaamheden binnen 12 maanden na inspectiedatum wordt uitgevoerd.

Terugbelverzoek